• 1152 Budapest Illyés Gy. u. 6-8.

Kozmetika

A kozmetikában a különböző arckezelések mellett megtalálhatóak a ránctalanító kezelések, arcvasalás, de alkalmi smink is kérhető. Gyantázások és festések is szerepelnek a szolgáltatások között.

Testkezelés
Testfeszesítő készülékünk egy igazi varázsló. Galván árammal működik és ennek a segítségével tud egy speciális ageLOC (kor-lakat) összetevővel rendelkező gélt bejuttatni a bőr mély rétegeibe.
A Body Spa készülék szabadalmazott pulzáló galvánáram-technológiával rendelkezik, amely maximalizálja az öregedésgátló és feszesítő hatásokat a karokon, hason, fenéken és combon. Serkenti, tisztítja, feszesíti és felfrissíti a bőrt az öregedés látható jeleinek csökkentése érdekében. A pulzáló galvánáram elősegíti az azonos töltésű fontos összetevők bőrbe juttatását. Ez fokozottan fontos, mikor a kulcsfontosságú hatóanyagokat vastagabb bőrrel rendelkező területekbe kell bejuttatni. Segíti a bőrszövet rugalmasságának, feszességének visszanyerését. Narancsbőrös területen használva: az intenzív méregtelenítés hatására már az első kezelés után, mely 5-10 perc, csökken a kezelt felület kerülete, a bőr feszesebbé válik.

Arcvasalás
Galvángépes eljárással, speciális hatóanyagok bevitelével, fél óra alatt akár 5-10 évet fiatalodhat ezzel a forradalmian új technológiával! A ráncok 30-50% -át eltünteti már az első alkalommal. Újraindítja a kollagén-elasztin termelést, rugalmasítja a megereszkedett bőrt.

 

?>