• 1152 Budapest Illyés Gy. u. 6-8.

Műköröm, pedikűr

Műköröm, manikűr, pedikűr
Kressalek Anikó vagyok, 2005 óta dolgozok műkörmösként, kolléganőm, Borosné Bea pedig 2003 óta van a szakmában, ő a műkörömkészítés mellett még manikűrözik és pedikűrözik is, kizárólag hölgyeknek... Manikűrözésnél fontos a kéz ápolása, lakkozás, valamint igénybevehető paraffinos kézápolás is.
2008-ban nyílt a Haj-hász szépségszalon, azóta mindketten itt dolgozunk, nagy összhangban és megértésben. Bármiben számíthatunk a másikra, legyen az szakmai vagy baráti támogatás, de ez igaz az összes kollegára is.
Mindketten nagyon szeretjük a munkánkat, a családias légkört, ahova nap mint nap bejárunk. Sok vendégünk már a kezdetektől jár hozzánk (nekik külön köszönet a hűségükért), de természetesen az új vendégekkel is hamar szót értünk, nekik meg a bizalmat köszönjük.
Ebben a szakmában is fontos a szakmai fejlődés, hiszen rengeteg új technika és anyag jelenik meg, ezért folyamatosan bővítjük tudásunkat, gyűjtjük az új anyagokat,informaciókat. Munkánk során csak minőségi professzionális zselével illetve géllakkal dolgozunk, de a géllakkot csak zselés megerősítessel együtt alkalmazzuk. Ezenkívül rengeteg féle díszítőeszközt használunk, többek között jégfóliák, pixik, sellőpor, krómpor, unikornispor, csillámok, tigrisszem, kristályok, stb.
Ha Te is szeretnél egy hangulatos kis üzletben, egy finom cappuccino kiséretében, szép és tartós körmöket készíttetni, akkor várunk nagy szeretettel!
Ani és Beus

 

?>