• 1152 Budapest Illyés Gy. u. 6-8.
Márti
fodrász

Márti

Nemeréné Bruscha Márta vagyok. 26 éve dolgozom a szakmában, nagy tapasztalattal, töretlen lelkesedéssel és örömmel! A vendégeim 15-től a 80 évesig járnak hozzám, évek óta! A fiataloknak az aktuális trendekkel igyekszem a kedvükre való frizurát elkészíteni, középkorú hölgyeknek pedig a fiatalos külsőt kölcsönző, divatos hajak elkészítésére törekszem! Az idősek is megtalálják a számukra kedvező megoldást, tartós hullám és berakás elkészítésével állok rendelkezésükre!
ÚJDONSÁG szolgáltatásaim körében: a hajszerkezet újjáépítés, mely az igénybevett, megviselt hajak állagát, textúráját nagymértékben javítja! Ehhez egy kiváló minőségű olasz termék, keratin+hialuronsav komplexét használom! A kezelés mindössze 20-30 percet vesz igénybe! Az eredmény látványos, és tapintható!
6 éve vagyok tagja ennek a kiváló csapatnak a szépségszalonban!

Újdonságok!

Cocochoco tartós hajkiegyenesítés és hajszerkezet újjáépítés:
A Cocochoco tartós hajkiegyenesítés és hajszerkezet újjáépítés egy professzionális, új formulával készül, mely nem tartalmaz formaldehidet, kizárólag természetes alapanyagokat! A haj fényes, sima és élettel teli lesz.Cocochoco tartós hajbotox:


A Cocochoco tartós hajbotox kezelést roncsolódott, kiszáradt és elvékonyodott hajakhoz ajánlom. A kezelés után gyönyörű, tömör és csillogó hajkoronát kapunk! Nem egyenesít, csak feltölti a hajszálakat, így aki szereti a hullámait, annak ezt a kezelést javaslom.

A Cocochoco kiváló minőségű izraeli termék!
Mindkét kezelés kb. 2-3 órát vesz igénybe, hajhossz és mennyiség függvényében. Tartóssága 4 hónapig is kitarthat, ha betarjuk az otthoni ápolás szabályait.


Hajszerkezet feltöltő expressz kezelések
Raywell
  • Botox Hairgold
  • Hyaluron Shine Filler
Ezt a két kezelést azoknak a vendégeknek ajánlom, akiknek fontos hajuk jó minősége és szépsége, de kevés az idejük. A kezelés mindössze plusz 30 percet vesz igénybe, egy hajvágással vagy festéssel összekötve. Kiváló minőségű olasz termékek, melyek olyan összetevőket tartalmaznak, amik teltebbé puhává és ragyogóvá varázsolják hajunkat.

Az eddigi tartós Cocochoco és Raywell expressz kezelések után is boldogan és elégedetten távoztak a vendégeim az eredményt látva.

A Raywell termékek széles választéka nálam megrendelhető, hogy az otthoni hajápolás is minőségi legyen.

Várok minden kedves érdeklődőt!

  • Tel: 06 30 435 1259

?>